Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Jylland her

4.9

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 25 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.500 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Tryllekunstner -Kaare Rugsted

en positiv overraskelse til næste firma arrangement?
Book et trylleshow

Et trylleshow med Kaare Rugsted er en dynamisk og eksotisk oplevel...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jørgen Fevre, tryllekunstner

* VINDER af TRIBINIS TRYLLEPRIS 2017 * - * 2. PRIS ved DM i Børnetrylleri *
En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med hum...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 4.900 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Piraten Don Gustav

"Det Farlige Piratshow" - piraten Don Gustav
Forrygende show - ild, røg, trylleri, farlige sværd - gøgl og ballade. Piraten Don Gustav har probl...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Magikere og tryllekunstnere er altid populære indslag til en fest – fordi de har en tryllebindende kraft – og du kan finde et stort udvalg her hos Eventzonen. Her finder du bl.a. traditionel trylleri i form af trylleshows, men også shows indeholdende tankelæsning, korttricks og andre spændende ting. Aftal selv betingelserne og lav en aftale direkte med kunstneren. Vi sørger blot for kontakten her på Eventzonen.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer, som søger efter perfekt underholdning & musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Jylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.