Imponerende og unikke selskabslokaler med adskillige muligheder i hjertet af Aarhus

Kapacitet 800 spisende gæster

Spiselauget fungerer som et samlende knudepunkt på Godsbanen, hvor over 100 innovative virksomheder er hører hjemme. Restaurantens hovedformål er at betjene jer som gæster med enkle og velsmagende retter. Konceptet udspiller sig med inspiration fra det engelske begreb "Gastro Pub", en fusion af Gastronomy og Public House, hvilket for Spiselauget betyder et åbent og folkeligt spisested, hvor kultur, mad og mennesker forenes.

Beliggende i Godsbanens lokaler er placering ideel til afholdelse af jeres næste arrangement. Godsbanen repræsenterer et kulturelt kraftcenter i Aarhus, som er beliggende i den historiske Godsbanegård i Skovgaardsgade. Centeret er et pulserende samlingssted for uforglemmelige fester og begivenheder i Aarhus, hvor lokationens alsidige lokaler kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder, hvilket skaber den perfekte ramme til at fejre enhver lejlighed. Derved er rammerne og omgivelser omkring Spiselauget helt unikke, idet de store eventbygninger og kulturcenter summer af liv og hygge fra de talrige virksomheder og aktiviteter der afholdes på lokationen. Ved afholdelse af arrangementer hos Spiselauget er I dermed sikret en unik atmosfære med en hyggelig og varm stemning, hvilket gør lokalerne attraktive.

Lokationens lokaler er en kombination af de historiske rammer med et moderne islæt. Den brede vifte af lokaler medvirker til, at uanset om I ønsker at afholde fødselsdag, barnedåb, konfirmation, en hyggeaften for venner og familie, bryllup eller noget helt andet, vil der være et lokale som passer til netop jeres arrangement. Lokalerne er tilmed fleksible og kan tilpasses til jeres individuelle præferencer, hvilket sikrer at jeres arrangement vil blive en uforglemmelig oplevelse. Spiselauget tilbyder 7 forskellige lokaler; Den rå hal, Restauranten, Remisen, Kedlen, Vogn 2, Foyeren samt STuB 2 & 4.
Den rå hal udgør den ideelle eventlokation til større forsamlinger og begivenheder med en kapacitet på op til 800 gæster. Hallen har med sit store åbne rum med højt til loftet en industriel, imponerende og rummelig atmosfære, hvilket tilføjer en unik og charmerende stemning.
Restauranten udgør ikke blot en restaurant, men også et unikt og charmerende selskabslokale. Lokalet kombinerer rammernes historie med arkitektoniske finesser, hvilket danner en særpræget atmosfære med skæve kroge, sjove udsmykninger og interessante detaljer, som pryder væggene og pillearealerne. Lokalets arkitektoniske design og den historiske charme skaber en unik kontrast til det nordiske café-interiør, hvilket udmunder i en hyggelig atmosfære.
Remisen er et alsidigt og tiltalende selskabslokale, velegnet til en bred vifte af begivenheder. Lokalet præsenterer en åben og rummelig atmosfære, med et stort vinduesparti, der tillader naturligt lys at strømme ind, hvilket skaber en energifyldt og lys stemning. Lokalets direkte adgang til gårdhaven åbner op for udendørsaktiviteter eller afslapning i naturskønne omgivelser.
Kedlen er et alsidigt og attraktivt selskabslokale, som ligesom de andre lokaler egner sig til en lang række af begivenheder. Med sin høje lofthøjde og rummelig udformning præsenterer lokalet en luftig og storartet atmosfære.
Vogn 2 er et unikt selskabslokale med en rå og industriinspireret indretning. Lokalet er indrette med trægulve og fiberbetonvægge, der er beklædt med grove træsmuldsplader. Kombinationen af det varme trægulv og de rå vægge skaber en autentisk stemning. Endevæggen udgøres at et stort vinduesparti, hvilket trækker massere af naturligt lys ind i lokalet og skaber en lys og åben atmosfære.
Foyeren er et særpræget selskabslokale, der emmer af en rå og charmerende atmosfære. Med sin rummelige indretning egner Foyeren sig perfekt til modtagelser og større arrangementer.
STuB 2 og 4 er alsidige selskabslokaler, der er særligt velegnede til scenekunst. STuB 2 er udstyret med et smukt trægulv, der skaber en autentisk atmosfære og er ideelt til dans og optræden. STuB 4 er udstyret med en dansevinyl, der giver et glidende underlag til dansere og performere. Det skal bemærkes, at disse lokaler ikke er egnet til servering af mad.
Uanset hvilket af lokalerne som passer bedst til netop jeres arrangement, er de alle fleksible og kan indrettes efter jeres krav og ønsker. Her vil det altså være muligt at tilpasse lokalernes udformning, indretning, opstilling osv. så hele venuet opfylder jeres ønsker for arrangementet.

Lokationen tilbyder topmoderne AV-udstyr samt et dedikeret supportteam, hvilket sikrer en problemfri og festlig begivenhed, hvor I som arrangør kan læne jer trygt tilbage og nyde jeres arrangement til fulde, idet I er i trygge og kyndige hænder.


Lokaler


Prispakker

Morgenmadsbuffet
DKK 65
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet
DKK 150
pr. kuvert
inkl. moms
Brunch tag-selv-bord
2 timer
DKK 175
pr. kuvert
inkl. moms
Alt i en - Brunchmenu fødselsdag / barnedåb efter forbrug
3,5 timer
DKK 175
pr. kuvert
inkl. moms
5- delevenligheder
DKK 245
pr. kuvert
inkl. moms
All in Brunch
2 timer
DKK 325
pr. kuvert
inkl. moms
Alt i en - Brunchmenu fødselsdag / barnedåb inkl. drikkevarer
3 timer
DKK 365
pr. kuvert
inkl. moms
5- delevenligheder inkl. drikkevarer
DKK 545
pr. kuvert
inkl. moms
Konfirmationspakke
Min. 35 gæster
6 timer
DKK 855
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier

Udendørs omgivelser

Gårdhave
Terrassemiljø
Udendørs lounge-område

Handicapvenligt

Handicaptoiletter

Børnevenligt

Højstole
Puslebord

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

ARoS 500 meter
Den Gamle By 700 meter

Transport & parkering

Tog: Aarhus, Banegårdspladsen 900 meter

Lokation

Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Tags


Vilkår og betingelser

Bookingbetingelser
Endelig antal gæster skal være i Spiselaugets hænder senest 5 hverdage inden arrangementstart.
Dette antal bliver også det som I afregner for.
Antallet af gæster skal meldes ind skriftligt til bookingmailen.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris