Find visesanger nær Brædstrup her

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det så folk, som leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...