Find visesanger nær Grindsted her

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også gode muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...