Find visesanger tæt på Hillerød her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Hillerød her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så personer, der leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...