Find visesanger tæt på Kolding her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Kolding her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som leder helstøbt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...