Find visesanger i Nordjylland her

Shane Morkin

SANGSKRIVER, KOMPONIST OG TRUBADUR
Jeg optræder med sang og guitar og har eget lydanlæg, som medbringes efter aftale

Se venligst den udvide pro...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...