Find visesanger tæt på Regstrup her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Regstrup her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer på jagt efter perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...