Find visesanger nær Slagelse her

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk på jagt efter den perfekte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...