Find visesanger nær Ullerslev her

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor man kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...