Foredrag om arbejdsglæde nær Aalborg

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, hvor man finder alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...