Foredrag om arbejdsglæde nær Birkerød

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også muligheder for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...