Foredrag om arbejdsglæde tæt på Roskilde

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så folk, der leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...