Find ballonklovn i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find ballonklovn i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...