Book familieunderholdning i Nordjylland her

GråSkæg

GråSkæg er lige ham i har brug for - den mest charmende mand der findes, som kan få selv de mest generte børn op af stolen, og holde en fest. Han f...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiklegepladsen

Musiklegepladsens Musikshow er fyldt med trommerytmer, rockguitar, banjoer, ukuleler, westernguitar, tamburiner, melodicas og trompeter og meget an...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Er du på udkig efter sublim underholdning til din kommende fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted at finde det. Eventzonens udvalg af kunstnere, der kan levere top-underholdning til fester og specielle begivenheder, er bredt, så prøv at søge efter præcist den underholdningstype du ønsker dig til dit arrangement eller fest, så det bliver en uforglemmelig dag, som aldrig kan glemmes. Det er her på Eventzonen.dk, du skal kigge, såfremt du leder efter artister, som for eksempel komikere, entertainere og tryllekunstnere, og ligegyldigt hvilken form for underholdning, der falder i din smag, så kan du godt berede dig på at blive underholdt på fornem vis.

En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik, kun skal søge ét sted; uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter familieunderholdning i Nordjylland eller du er artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.