Børneshows i Nordjylland

GråSkæg

GråSkæg er lige ham i har brug for - den mest charmende mand der findes, som kan få selv de mest generte børn op af stolen, og holde en fest. Han f...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiklegepladsen

Musiklegepladsens Musikshow er fyldt med trommerytmer, rockguitar, banjoer, ukuleler, westernguitar, tamburiner, melodicas og trompeter og meget an...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, hvor man finder alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter helstøbt underholdning og musik kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk