Find børnemusik i Nordjylland her

Musiklegepladsen

Musiklegepladsens Musikshow er fyldt med trommerytmer, rockguitar, banjoer, ukuleler, westernguitar, tamburiner, melodicas og trompeter og meget an...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

P/J Genbrug

P/J Genbrug A/S

P/J Genbrug´ s grundlæggende ønske er at skabe god børnemusik der viser, at musik ikke bare er noget man sætter på en maskine.

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag denne portal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...