Find børneunderholdning i Nordjylland her

Musiklegepladsen

Musiklegepladsens Musikshow er fyldt med trommerytmer, rockguitar, banjoer, ukuleler, westernguitar, tamburiner, melodicas og trompeter og meget an...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Den skaldede pædagog

Jeg tilbyder musikalsk underholdning med et strejf af teater for børn i alderen 0-9 år med fokus på bevægelse, musik, leg og læring.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
3.0

Trylle Thomas

Hold på hat og briller! Trylle Thomas flyver forbi, du kan være sikker på en ting når Trylle Thomas går på scenen, og det er ingenting er sikkert, ...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Julemanden Happy

Julemanden Happy tilbyder at deltage i jeres julearrangementer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

P/J Genbrug

P/J Genbrug A/S

P/J Genbrug´ s grundlæggende ønske er at skabe god børnemusik der viser, at musik ikke bare er noget man sætter på en maskine.

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Orlemans Børneband

Når Orlemans Børneband går på scenen, kan man ikke undgå at komme i stemning. Der bliver fyret op under alle de
kendte børnesange som Papegøjen fr...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

GråSkæg

Sjov og unik karakter der virkelig kan sætte gang i alt fra fødselsdag til åbent hus arrangementer/indvielser.

Professionel lydudstyr, sæbeboble...

Hjemby
Snedsted
Vis kunstnerprofil

ElefantenOve

Den røde elefant-Elefanten Ove-tager i sit flotte røde elefantkostume ud og underholder ved børnefødselsdage og fastelavn og Elefanten Ove laver sj...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det så personer, som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...