Find cirkus/klovn/artist i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find cirkus/klovn/artist i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, som søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...