Find børnetrylleri i Nordjylland her

3.0

Trylle Thomas

Hold på hat og briller! Trylle Thomas flyver forbi, du kan være sikker på en ting når Trylle Thomas går på scenen, og det er ingenting er sikkert, ...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...