Find juleunderholdning i Nordjylland her

Julemanden Happy

Julemanden Happy tilbyder at deltage i jeres julearrangementer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Orlemans Børneband

Når Orlemans Børneband går på scenen, kan man ikke undgå at komme i stemning. Der bliver fyret op under alle de
kendte børnesange som Papegøjen fr...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der leder fuldendt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...