Find dinner jazz i Sønderjylland her

5.0

Jesper Westergaard

Jesper Westergaard er en erfaren sanger og guitarist, der spiller stemningsfuld musik, som skaber den perfekte ramme om dit arrangement.

Jesper...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Kategori:
Foredrag > Rejser, kunst og kultur > Musikalske foredrag
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Bogalusa New Orleans Style Combo

The Bogalusa New Orleans Style Combo spiller et repertoire af Blues, Gospels, Hymns, Rags og Hot Jazz i den gamle New Orleans stil. Besætningen be...

Kategori:
Musik > Bands > Jazzbands
Hjemby
Egtved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Hendrik Hendriksen

Den mest populære hyggepianist i Schweiz bor nu i Sydjylland! For et halvt år siden flyttede Hendrik til Danmark. Hundredvis af arrangementer med g...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Wedala Jazzband

Wedala jazz band har en forkærlighed for den tidlige jazz fra 1920 og 1930´erne. Besætningen består af violin, saxofon, banjo og kontrabas og spill...

Kategori:
Musik > Bands > Jazzbands
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.200
Vis kunstnerprofil

Old Wood

Old Wood er en ung jazz trio, som spiller de gode gamle jazz klassikere i bedste swingende stil!
Musikken er helt ideel til bryllupper, fødselsda...

Kategori:
Musik > Bands > Jazzbands
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Kat & The JazzClub

Jazz standards fortolket med sjæl og dybde. Kan besættes fra duet til kvintet

Kategori:
Musik > Bands > Jazzbands
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.500
Vis kunstnerprofil
Den rette feststemning er sikret, når der under middagen er diskret musik, som både lader jer småsnakke og giver festen et ekstra element af elegance. En dinnermusiker er perfekt til store fester med middag, men også til receptioner og andre typer af arrangementer – og du finder både soloartister og duoer, som alle har speciale i stilfuld dinnermusik.

Den moderne jazz, Ragtime eller Fusionsjazz med flere forskellige tilføjede stilarter som disco, funk og soul? Uanset hvad du værdsætter mest, har Eventzonen jazzmusikere, der i samarbejde med dig kan skabe den perfekte setliste til din fest eller dit arrangement. Vores jazzmusikere spiller nemlig alt lige fra Ragtime, Dixieland og Swing til Bossa Nova, Blues og Smooth Jazz.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer, der leder efter fuldendt underholdning & musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller søger dinner jazz i Sønderjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.