Find festorkester i nærheden af Karup J her

Collage

"Sikker musikalsk succes"
- hvorfor så ikke bestille et af de allerbedste bands

COLLAGE

- sikker musikalsk succes
- hvis de...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 16.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Acoustic Heaven

Professionelle og nærværende musikere, hvor den musikalske kvalitet er vores absolutte førsteprioritet.
Som band tilbyder vi både dinner musik, o...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 23.000
Vis kunstnerprofil

Kim & Hallo

Spilleglæde, energi og folkelig underholdning...
-fra øverste hylde!

Kim & Hallo er et fremragende kendt liveband, der lægger stor vægt på at g...

Hjemby
Skive
Prisniveau
Kr. 25.000 - 47.000
Vis kunstnerprofil

Michael Erbs

En helt uforglemmelig og underholdende musikalsk oplevelse, er hvad Michael Erbs byder på, når der skal leveres festmusik. Hvad enten det er til fi...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 9.900 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

UGLER I MOSEN

UGLER I MOSEN er et at Danmarks fedeste festbands. Med en af Danmarks skarpeste sangerinder i front, leverer vi hits ad libitum fra de sidste 5 årt...

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 10.000 - 22.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hanegal

Hanegal leverer dansk og engelsksproget rockmusik, og vil gøre din næste fest til noget helt særligt.

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 8.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Sejbjerg

Bundsolid musikalsk underholdning
– du har hørt dét, der var værre.

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 5.000 - 13.500
Vis kunstnerprofil

VIKSEN Kvartet

VIKSEN Kvartet levere tilbagelænet musikalsk underholdning af højeste karat. Mød en af Danmarks lækreste stemmer, når sangerinden, Vicki Arbjerg se...

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 8.500 - 13.000
Vis kunstnerprofil

One More Night

One More Night er et festorkester ud over det sædvanlige, som sparker gang i festen på den helt rigtige måde!
Med mange spillejobs i bagagen ved O...

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 8.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Klør 4

Klør 4 er et party orkester bestånde af 4 unge mænd som alle har en kærlighed for dansevenligt musik i høj kvalitet.

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 8.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Det Sorte Får

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller...

Hjemby
Hammel
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.3

MORTEN BECH BAND

SOLO-DUO -TRIO
Her har du bandet, som kommer med festgaranti til din fest. Kæmpe erfaring og professionel optræden udover scenekanten. Prof lyd o...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 5.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.7

KOM ON

Se vores videoer med: Efterår - Jeg vil la lyset brænde - Feliz Navidad - Fru Sauterne - Waterloo. Hør også lydklip med middagsmusik til venstre på...

Kategori
Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 14.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tailors

Vi glæder os til at gi den gas til dit næste halbal, firmafest, julefrokost, byfest, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, guldbryllup og meget mer...

Hjemby
Hovedgård
Prisniveau
Kr. 7.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
4.8

4-to-one

Skal jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er 4-to-one et suverænt valg!
Vi er 5 professionelle musikere med masser af erf...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Party Planet

Party Planet er det HELT rigtige valg til jeres fest/spillested/festival
Vores fest stopper ikke ved scenekanten!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Beat

Vi er et rutineret og sammenspillet band, der spiller op til både små og store fester. Med udgangspunkt i de største og de bedste dansehits fra de ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.500 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Vildeste Trio

"Den Vildeste Trio" (tidl. Panduro Trio) er festorkesteret, der oser af energi og spilleglæde! En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk ov...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 14.500 - 17.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Funked Up

Funked Up er et energisk partyband fra Aarhus, bestående af fire musikere, der hver især besidder stor musikalsk erfaring.
Vi spiller til enhver ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er stedet med en masse kompetente kunstnere til dit kommende store party og udvalget og variationen er så stor, at du finder en masse nye ideer og input til den perfekte underholdning til din begivenhed. Det er blot at tage kontakt til den du vil booke, og sammen kan I lægge jer fast på programmet for underholdningen.
Her på Eventzonen.dk kan du således finde et stort udvalg af kunstnere, som kan skabe netop de festlige rammer og optimale forudsætninger for, at netop dit arrangement bliver en oplevelse, man sent vil glemme.

Det gode band kan få gang i både stemning og dansegulv, ligesom det kan være stemningsspreder allerede under middagen. Der er utallige stilarter – f.eks. rock, pop, country og soul – og hos os finder du bands der dækker utallige forskellige stilarter, deriblandt de nævnte, og du kan forud for festen drøfte med bandet, hvilke sange der skal spilles ved festen.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det så danskere, som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter festorkestre i nærheden af Karup J eller du er et festorkester, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.