Find festorkester nær Struer her

5.0

UGLER I MOSEN

UGLER I MOSEN er et at Danmarks fedeste festbands. Med en af Danmarks skarpeste sangerinder i front, leverer vi hits ad libitum fra de sidste 5 årt...

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 10.000 - 22.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hanegal

Hanegal leverer dansk og engelsksproget rockmusik, og vil gøre din næste fest til noget helt særligt.

Kategori
Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 8.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

ALL MY LOVE

Fuld fart festmusik på første klasse .....

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

VIKSEN Kvartet

VIKSEN Kvartet levere tilbagelænet musikalsk underholdning af højeste karat. Mød en af Danmarks lækreste stemmer, når sangerinden, Vicki Arbjerg se...

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 8.500 - 13.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sejbjerg

Bundsolid musikalsk underholdning
– du har hørt dét, der var værre.

Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 7.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
4.7

KOM ON

Se vores videoer med: Efterår - Jeg vil la lyset brænde - Feliz Navidad - Fru Sauterne - Waterloo. Hør også lydklip med middagsmusik til venstre på...

Kategori
Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 14.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Collage

"Sikker musikalsk succes"
- hvorfor så ikke bestille et af de allerbedste bands

COLLAGE

- sikker musikalsk succes
- hvis de...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 16.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

B.A. Norman

"Keeping it country"...Alle klassikerne og mange af de nye..........

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Magi i luften

6 mands band som spiller ALLE de fede hits fra 80erne og til idag. Vi repræsenterer et SKARPT felt af rutinerede musikere. Vores trommeslager spill...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Made-By-Dreams

Skal Jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er MadeByDreams et suverænt valg!
Få MadeByDreams til at fyre op under dansen.

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
4.4

MORTEN BECH BAND

SOLO-DUO -TRIO
Her har du bandet, som kommer med festgaranti til din fest. Kæmpe erfaring og professionel optræden udover scenekanten. Prof lyd o...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 5.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

ThomaZ

ThomaZ er 3 professionelle musikere med stor erfaring i bryllup, firmafest og mange andre events. Vi spiller pop, rock, reggae og funky toner der f...

Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 9.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Det Sorte Får

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller...

Hjemby
Hammel
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

FesterKester

FesterKester har spillet rundt i landet de sidste 30 år, vi spiller i dag mest som trio, men har mulighed for 4 og 5 mands besætning. Som trio kan...

Hjemby
Hadsund
Prisniveau
Kr. 9.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

KraghBand

KRAGH BAND, har tilsammen mere end 90 års erfaring som udøvende musikere.
Denne erfaring er jeres garanti for, at KRAGH BAND altid levere god og u...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

BackTrack

BackTrack er det foretrukne band til jeres fest! Vi specialiserer os i bryllupper - og ved hvordan vi får dine gæster ud på dansegulvet!
I “Bac...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Party Ekspressen

"PARTY EKSPRESSEN KICKSTARTER ENHVER FEST". Vi et festband fra Aalborg som med glæde leverer musikken til din næste fest, bryllup, fødselsdag, firm...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Pure Drunks

Pure Drunks - din garanti for en god fest!

Vi sammensætter repertoire og orkestrets størrelse efter dine behov – Pure Drunks Duo, Trio eller Kv...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

For Once in my Life

Vi er partybandet der får dansegulvet til at gynge så selv bænkevarmerne kommer i svingninger.

Vi kender alle dem I holder af, og sammen sætter...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er stedet med en masse kompetente kunstnere til dit kommende store party og udvalget og variationen er så stor, at du kan finde masser af nye ideer og inspiration til den helt rigtige underholdning til dit arrangement. Sammen bliver I enige om rammerne for arrangementet og herefter går I i gang med at sætte programmet sammen.
Her på portalen finder du således et stort sortiment af kunstnere, som kan skabe netop de festlige rammer og optimale forudsætninger for, at lige præcis dit arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse.

Det dygtige band kan få gang i både stemning og dansegulv, og derudover kan det være stemningsskaber allerede under maden. Uanset om du er til pop, rock, soul, country eller andre af de utallige andre stilarter har vi altid et band til dit arrangement – og har du nogle yndlingsnumre som bare skal spilles, så er det bare at nævne det for dit udvalgte band.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter perfekt underholdning & musik kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er festorkester eller leder efter festorkestre tæt på Struer, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.