Find foredragsholder tæt på Skive med foredrag om historie her

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal indeholde. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter fuldendt musik og underholdning kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Skive med foredrag om historie, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...