Book foredragsholder nær Vejle med foredrag om historie her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester på det danske marked. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring eventet. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt et publikum, som gerne vil være med og blive bedre til at forstå det valgte emne. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante former for underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så personer som søger efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Vejle med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...