Find foredragsholder i nærheden af Vojens med foredrag om historie her

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Herefter skal du bare have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og et publikum, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det givne tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun har brug for at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Det brede udvalg dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Vojens med foredrag om historie, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...