Live musik til begravelse i Korsør

5.0

Guitarmand

En stemme og en guitar - jeg underholder med lune og engagement, og spiller et bredt udvalg af både nyt og gammelt - ballader, country, pop, viser...

Hjemby
Gørlev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Solo Jazz Guitar - Kasper Hollesen

Professionel, konservatorieuddannet jazz guitarist, som spiller de gamle jazzstandarder arrangeret til sologuitar. Alt fra swing, ballader, bossa n...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Kim Jezus

Harmonikaspiller, voksenfester, børnearrangementer, rytmikpædagog, bankovært, facilitator, konferencie, DJ for voksne, skuespiller, bandleder af ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.100 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dinnermusik & DJ

Vi er en venlig, høflig og imødekommende duo bestående af sang & klaver.
Vi tilbyder afdæmpet Dinnermusik/stemningsmusik under middagen
Vi tilbyd...

Kategori
Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at danskere, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men den portal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter musik til begravelse i Korsør, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.