Book musikalske foredrag nær Kolding her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, hvor du kan finde alle relevante typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...