Musikalske foredrag i Sønderjylland

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"På rejse med Evert Taube " Foredrag krydret m...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

Skræddersyede foredrag om rock med fokus på The Smiths og Morrrissey samt resten af Manchesterscenen og britpoppen. Blandt andet med udgangspunkt i...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Alex Bødiker

Fra Raquel Rastenni til The Beatles.
Et informativt, inspirerende og meget underholdende foredrag.
Perspektivering af musikken og generationskløf...

Hjemby
Haderslev
Vis kunstnerprofil

Christiane Bayer Hvas

"På livets vej med kærlighed og frygt"
Kærligheden med dens dybe tillid er grundlaget for vores liv både med hinanden og til Gud. Tilliden i at tu...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter ideel musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...