Samfund og politik i Esbjerg

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Dirch Lind

Foredraget "Mine Verdensmål" sætter fokus på, hvor vi som almindelige danskere, kan gøre mest for at nå de mål FN's 193 lande har sat sig.
Løser v...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at danskere, som søger efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...