Sangere i Nordjylland

5.0

Dorthe Melina Kuhlmann

Skal der være fest, er det altid godt med festlige indslag. Og her er musikalsk indslag altid meget populært.
Jeg kommer meget gerne og synger til...

Hjemby
Saltum
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sangerinden

Erfaren sangerinde som med stor indlevelse leverer musikalske indslag med eller uden akkompagnement. Jeg har erfaring i at synge alt fra en sang ti...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mai Skytte

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages a...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sanger Signe Olsen

Sangerinde med stor vægt på den personlige sang. Du får altid sangen leveret i min egen fortolkning og jeg kan bestilles til hvilket som helst nummer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Thomas Zinther

Udannet sanger og orkesterleder. Jeg har MEGET stor erfaring i at synge til begivenheder af næsten alle slags, og kommer gerne og synger til din be...

Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

SANGSKRIVER, KOMPONIST OG TRUBADUR
Jeg optræder med sang og guitar og har eget lydanlæg, som medbringes efter aftale

Se venligst den udvide pro...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

Kathrine Ramskov

Kathrine Ramskov er en alsidig sangerinde med mange års erfaring og et stort sangrepertoire.

Igennem en 7-årig periode har hun arbejdet professi...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Jens Olav Heckmann

Jeg er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium fra 2012 og arbejder til daglig hos DR KoncertKoret.

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, der leder efter ideel underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...