Find bryllupssanger i Nordjylland her

5.0

Mai Skytte

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages a...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sangerinden

Erfaren sangerinde som med stor indlevelse leverer musikalske indslag med eller uden akkompagnement. Jeg har erfaring i at synge alt fra en sang ti...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dorthe Melina Kuhlmann

Skal der være fest, er det altid godt med festlige indslag. Og her er musikalsk indslag altid meget populært.
Jeg kommer meget gerne og synger til...

Hjemby
Saltum
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sanger Signe Olsen

Sangerinde med stor vægt på den personlige sang. Du får altid sangen leveret i min egen fortolkning og jeg kan bestilles til hvilket som helst nummer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Thomas Zinther

Udannet sanger og orkesterleder. Jeg har MEGET stor erfaring i at synge til begivenheder af næsten alle slags, og kommer gerne og synger til din be...

Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Kathrine Ramskov

Kathrine Ramskov er en alsidig sangerinde med mange års erfaring og et stort sangrepertoire.

Igennem en 7-årig periode har hun arbejdet professi...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Jens Olav Heckmann

Jeg er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium fra 2012 og arbejder til daglig hos DR KoncertKoret.

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere som leder ideel musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...