Sangere i Sønderjylland

4.9

Annemette Hess

Solosang til brylluppet, eller underholdning i ½ time til sølvbryllup, samt alt hvad der ligger der imellem..
Stor udstråling, god fortolkning og ...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Vinther musik

Marie Cecilie og Marianne Vinther - mor og datter.
Som sanger og pianist er vi gode til at levere det helt unikke, stemningsfyldte musikalske til...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Signe Stæhr

Mangler I en sangerinde til at give en helt unik oplevelse og stemning til jeres fest? Jeg er konservatorieuddannet sangerinde og har over 10 års e...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna Klinkby

Mit navn er Anna, jeg er konservatorieuddannet sanger og jeg lever af at undervise i sang og stemmetræning, klaver, arrangere musik for vokalgruppe...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

2Be1

2Be1 har eksisteret siden 1997.
Duoen startede som mange andre deres karriere som festmusikere, og optrådte til familie & firmafester med kopimusi...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...