Find show i Sønderjylland her

5.0

Glen Ross Gillespie

Står du og mangler et unikt og enestående festligt indslag til din særlige lejlighed? Den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie iklædt i kil...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 1.900 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Kendt fra: DANMARK HAR TALENT - 2016
"Günther Krautseppl" leverer festlig musik og højt humør til din Oktoberfest. Live til Tyrolerfest, Bierfest...

Hjemby
Årre
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Hejsa :-) DANMARKS GLADESTE KIM LARSEN KOPI MED EN GOD PORTION HUMOR :-) Mangler du et Kim Larsen kopi indslag på ca. en halv time eller mere, hvo...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Dansktoppen on Tour

Skal du/i have et Dansktop show af format så så er Dansktoppen on Tour lige det du skal vælge her får du en komplet pakke med lyd lys samt nogle af...

Hjemby
Bredebro
Prisniveau
Kr. 18.000
Vis kunstnerprofil

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Musik til Oktoberfest, Tyrolerfest, , Bierfest m.m.
"Krautseppl" indtager scenen med livepartymusik og tyrolermusik som man f.eks. kender fra Okto...

Hjemby
Årre
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Søren Krogh

Vinder af Danish Music Awards - folk 2016 som årets sanger.
At Krogh er nordjyde fornægter sig ikke. Det er morsomt, musikalsk, begavet og nærvære...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Kent Hartmann

Musikmand igennem mere end 40 år som både udøvende kunstner, komponist og tekstforfatter. idag producer, komponist m.m i Hartmann Studio.
Bookes u...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

The Back to the Roots Session Band

12 people large Folk and Roots session band. Beautiful Ballads, Accapella, Sing Alongs, Traditionel Songs, Original material from the band members ...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

DK-HypnoseShow

Oplev HypnoseShow og se hvad Hypnose kan. underholdning i verdensklasse.

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

ABBA Show

Nostalgi i højeste Gear.! ( KAN KOMBINERES MED FOXX SHOW BAND - SE PROFILEN FOXX )

Festen får en ekstra dimension med et forrygende ABBA ...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Levende Jukebox

Kirsten Stausholm spiller og synger live inde i den Levende Jukebox. Vælg mellem 50 numre, indkast en mønt og musikken starter. God til små surpris...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Shantykoret Capstan

Shantykoret Capstan underholder med muntre Sømandsmelodier og Shanties

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Bobo og Lirekassemanden

Mangler du et godt gammeldags indslag, så er det Bobo og Lirekassemanden du skal have fat i.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Simon Maegaard

Live sing-a-long, der sætter fut i festen

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der søger efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog med idéer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...