Find soul- og funkband nær Gørlev her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der søger helstøbt underholdning og musik kun behøver at lede ét sted, uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger soul- og funkbands i Gørlev eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...