Find soul- og funkband nær Regstrup her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som søger efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter soul- og funkbands i Regstrup eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...