Storytellere tæt på København

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Vis kunstnerprofil

Marianne Christensen

Marianne Christensen har et bredt udvalg af fortællinger fra sit eget liv og fra fantasiens verden. Er oprindeligt uddannet lærer og har undervist ...

Hjemby
Vordingborg
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så danskere på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger storytelling i København eller du er en storyteller, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...