Storytellere nær Vordingborg

5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter storytelling i Vordingborg eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...