Strisser Åse

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Strisser Åse

Prisniveau

Kr. 4.500 - 12.000

Hjemby

Varighed

30 min.

Profil

Strisser Åse – kendt fra "Party i provinsen" på TV2.
Med Strisser Åse som indslag til festen, er der garanti for, at gæsternes lattermuskler kommer på arbejde.
Strisser Åse modtager nogle sjove historier om festens hovedperson, som så inddrages i showet på en sjov måde, der sætter gang i festen.
Dette show er et godt alternativ til den traditionelle festsang eller tale.

Showet kan ses af unge som ældre.
Strisser Åse er en figur, der skal opleves !
Kan laves med og uden komisk strip

Benitta har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Udover at Benitta har optrådt for utallige store og små danske virksomheder og alle former for private fester, har hun også optrådt på TV3 og været med i programmet “Party i Provinsen” på TV2.

At booke underholdning til sit livs første fest eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som Entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation indenfor selve arrangementet og jeg er altid 100% i fokus når jeg udfører showet. Jeg har gjort det 1000 vis af gange, så både kunder/gæster er garanteret underholdning i absolut verdensklasse.

Så hvis der skal der bruges professionel underholdning til festen er du kommet til det rette sted.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Kontakt Strisser Åse

Kontakt Strisser Åse via formularen her, så vil Strisser Åse vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.