Book foredragsholder tæt på Bylderup-Bov med foredrag om sundhed her

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kasper Nielsen

Foredrag om livet med en Bipolar sygdom.
Hvordan forløbet med sygdomsudbrud i en voksen alder er gået og om livet før og efter.

I foredraget gi...

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Sundhed
Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende historier. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Efterfølgende skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige temaer.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...