Find foredragsholder nær Gråsten med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I mangler en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det valgte tema. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække mange helt forskellige emner.

Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der søger perfekt musik og underholdning kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om sundhed, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...