Book foredragsholder tæt på Horsens med foredrag om sundhed her

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Botox og fillers foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Gå ikke glip af et spændende og underholdende foredrag om botox og fillers. Fortalt af kosmetisk sygeplejerske Maibritt Kruse Kronborg.

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 4.800
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Lindas Akupunktur

Book et fantastisk event!
BMS akupunktur giver smertelindring allerede i første behandling!
Døjer du med stress og psyke, føler du mere energi,...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende fortællinger. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne tema. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om sundhed, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...