Find foredragsholder i nærheden af Randers med foredrag om sundhed her

Lindas Akupunktur

Book et fantastisk event!
BMS akupunktur giver smertelindring allerede i første behandling!
Døjer du med stress og psyke, føler du mere energi,...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her hos Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Eventzonen.dk er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Herefter skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, der er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Randers med foredrag om sundhed, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...