Find foredragsholder tæt på Skanderborg med foredrag om sundhed her

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fange publikums interesse. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-tjenester på dette område. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sine tilhørere, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter helstøbt underholdning og musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Skanderborg med foredrag om sundhed, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...