Find trompetist nær Slagelse her

5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således, at danskere, som søger efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter en trompetist tæt på Slagelse eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.