Book trompetist tæt på Skødstrup her

5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETIST FRA RØDDING VED VIBORG SPILLER MORGENFRISK OG STEMNINGSFULDT TIL MORGENSANGEN. -- OG EVT. OGSÅ (CA. 10 MIN. UNDERHOLDNI...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således, at personer, som er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet den bookingportal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger en trompetist tæt på Skødstrup eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.