Book trompetist nær Valby her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således, at personer, der er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men portalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller leder efter en trompetist tæt på Valby, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.