Book trompetist i nærheden af Roskilde her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere , så folk, der søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger en trompetist tæt på Roskilde eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.