Book trompetist i nærheden af Vanløse her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Vanløse eller du selv er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.